Hjertelig velkommen til det skønne Odsherred. I Odsherred finder du meget skøn natur og smukke Landskaber som bærer stor præg efter Istiden. Der er kilometer lange sandstrande, blide fjorde, lyngområder, skove, et meget bakket morænelandskab, og fremfor alt nærhed til havet, som omgiver Odsherred på 3 sider.

Blandt de bedste badestrande i Odsherred ligger strandende i Sejrøbugten, hvor vandets temperatur er nogle gradere højere end ved Kattegat strandene. Her er Gudmindrup Strand en af de mest populære.

Odsherred er et landskab fyldt med kontraster og spændende historier; masser af aktivitetsmuligheder for børn og voksne; kilometervis af vandre- og cykel- ruter og gode muligheder for lystfiskeri, sejlads, golf, tag en tur til Gniben - spidsen af Sjællands Odde, køb fisk direkte fra fiskekutterne i Havnebyen eller Havnsø, tag til Nykøbing Sjælland - en meget levende by og meget meget mere.

Mange aktiviteter i området annonceres hver uge i bladet Odsherred Kysten. F.eks.: - Bondegårdsbesøg hver uge i børnenes skoleferie. - Kanotur i Isefjorden - Kendte musikere er altid at finde, bl.a. i Pottegårdens musikhus (3 km fra huset gennem skoven).

Huset er beliggende i midten af Odsherred ved den skønne Sejrøbugt.