Et skønt og veludstyret kvalitetshus Luksusferiehus for indtil 8 personer fra kr. 2295  
Hus 105m2 - Stor stue med brændeovn - 4 dejlige store soveværelser, 2 badeværelser, det ene med sauna og spabad med undervandsmassage. Huset er med fri internetadgang. 

Hus 105m2 - Stue 28m2 - 4 dejlige store værelser

Nær bedste badestrand.

Beliggenhed - Odsherred, Gudmindrup Lyng - blandt Danmarks bedste strand
Kun 5 minutters gang fra det fredede og meget flotte, specielle naturområde, som strækker sig hele vejen langs Sejrøbugten .
Ca. 12 minutters gåtur fra den skønne Gudmindrup strand med de bedste sandstrande og flotte klitter. Gudmindrup Strand blev udnævnt til Danmarks bedste strand i 2007 af Jyllands-Posten læsere. 

Ca 15 minutters gang fra den naturskønne Ellingeskov. En hyggelig tur gennem skoven fører jer til Pottegården, som er kendt i hele området for sine keramikudstillinger, musikarrangementer med kendte musikere og har en god restaurant.
Rigtigt skønt 105m2 feriehus med plads indtil 8 personer - dejlig lys have på 1300m2 med stor græsplæne beliggende for enden af lukket vej i meget rolige omgivelser.
Et hus med god plads og 4 dejlige store soveværelser. Et meget indbydende og populært hus, hvor vi har mange stamgæster, der kommer igen år efter år. 

Beskrivelse

Indretning

 

Dette skønne feriehus er indrettet med smagfulde moderne møbler og fremstår med en lys og indbydende atmosfære med ludbehandlede vægge. Fra stuen er der via en stor skydedør, adgang til en stor solterrasse. Åbent køkken med opvaskemaskine, bardisk og dejlig spiseplads. 
Huset har 2 dejlige flisebadeværelser med gulvvarme. Fra badeværelset er der adgang til sauna eller hvad med en tur i spabadet med undervandsmassage,  hvor der rigtigt kan slappes af efter en tur ved stranden eller skoven. Et meget indbydende og populært hus, hvor vi har mange stamgæster, der kommer igen år efter år.

Ideel for familier med børn
- Kilometer lange. børnevenlige sandstrande, Sommerland Sjælland, masser af restauranter og minigolfbaner og meget meget mere.
Benyt også huset uden for højsæsonen
med de skønne årstider, og nyd den salte og friske Havluft. Tag en tur til stranden, hvor der altid er noget interessant at opleve. Tag en tur rundt i området, hvor huset som udgangspunkt ligger ideelt i midten af det skønne Odsherred. Tænd op for brændeovnen og nyd varmen og Lyden af knitrende brænde.
Er du fiskeinteresseret,
er der mange gode fiskemuligheder i Odsherred, som er kendt for et godt fiskevand efter havørred. Der er også mulighed for havfiskeri fra fiskekutter.

Opholdsstue

farvetv, dansk Tv1 og 2, Boxer tv og satelit tv,  stereoanlæg og DVD-surround anlæg, fri internetadgang - medbring blot egen PC

Brændeovn

JA

4 store værelser

1 dobbeltseng +
1 dobbeltseng +
2 senge +
1 dobbeltopredning
Dobbeltsengene er med boxmadrasser.

Køkken

Opvaskemaskine, køleskab med selvstændig fryser, elkomfur, kaffemaskine, brødrister,koldt+varmt vand. 

Bad 1

WC, håndvask, bruseniche, gulvvarme

BAD 2 
Whirlpool
Sauna

WC, håndvask, gulvvarme
Ja

Ja

 og

vaskemaskine, vandvarmer 60 L, elvarme, liggestole, havebord + stole stor solterrasse, dejlig stor webergrill og gynger til børnene.

Fri internet adgang med WiFi Blot medbring egen PC
Kontakt:
Karin & Mogens Pedersen
Råbroparken 3
2765 Smørum

Forespørgsel på Email  


Tlf. (0045) 44 66 66 96
Mobil (0045) 28 59 17 78
Hverdage efter 17.00
Weekend: Hele dagen